Toch MVV - RODA??? - KEMEEL.com

Hoi,

Het forum van KEMEEL.com is gesloten. Wel kunnen de archieven nog geraadpleegd worden om oa discussies over Goden en mindere Goden te duiden!

In deze discussie

Toch MVV - RODA???

edited mei 2009 in Voetbal
Roda JC volgens KNVB-reglement eventueel tegen MVV


Volgens de nacompetitiereglementen op de KNVB-site treft MVV (als het in de eerste ronde wint van Telstar) niet De Graafschap, maar Roda JC. Een foutje, aldus de voetbalbond.
Voetbal
Van onze verslaggever

Het ingevulde schema op de site laat weten dat Telstar of MVV het in de tweede ronde opneemt tegen De Graafschap. In het 'Reglement play-off promotie/degradatie 2008/'09' staat daarentegen dat de winnaar van Telstar-MVV stuit op ‘de nummer twee na laatst van de ranglijst in de eredivisie', Roda dus. Er had moeten staan: 'de nummer één na laatst'.

Renske Bruinsma van de KNVB erkent de 'vergissing' die is gemaakt. "Het klopt dat in de reglementen dit jaar een fout is geslopen. We hebben de clubs daarvan op de hoogte gebracht en ook de media zijn via het Bulletin Betaald Voetbal eind april ingelicht. De nacompetitie wordt al jaren afgewerkt volgens hetzelfde principe. Het is nooit de bedoeling geweest de nacompetitie op een andere manier te laten spelen en dit op het laatste moment weer aan te passen. Het zal ook op de site zo snel mogelijk worden veranderd.”

Reacties

 • edited november -1
  Leuk gevoonde idd...

  Mer jeh, wat ze dus al joare fout doen zowwe ze noe inins motte herstelle. Had t wel leuk gevoonde huur :)

  Mer loate ver iers mer uns vaan telstar winne. Dat zeen ich nl neet snel gebeure es die der toevallig (weer via schwalbe->penalty) unne vreuge scoore.
 • edited november -1
  Zouw idd knap zien esse zich noe opins wel aon 'foutieve' regelkes hawwe...

  de wins is de pa vaan de gedachte! ;)
Sign In or Register to comment.