Gulpener Bierfeeste - KEMEEL.com

Hoi,

Het forum van KEMEEL.com is gesloten. Wel kunnen de archieven nog geraadpleegd worden om oa discussies over Goden en mindere Goden te duiden!

In deze discussie

Gulpener Bierfeeste

edited augustus 2010 in Uitstapjes
Zaoterdag 21 augustus is ut weer zoewiet!!!

De 25ste Gulpener Bierfeesten.

Veurig jaor waor dit toch ech wel un succes. Van te veure lekker ge-BBQ-ed en daornao naor Gulpe....

Dit jaor weer utzelfde?
D'r kin iig weer beij miech ge-BBQ-ed weure. En jao iech weet ut, ut is de daag nao Tosti siene broelof, mer dat hoof us toch neet tege te hauwe???

wee geht allemaol mit?

Programma Zaterdag 21 Augustus
’s avonds:

Podium_Markt

Tonka ( www.tonka-online.nl )

Op dit moment dé feestband van Limburg. Tonka staat dit jaar ook op het befaamde Zwarte Cross Festival in de Achterhoek. De combinatie van knettergekke bandleden en lekkere muziek zal er ook deze avond voor zorgen dat Gulpen op z’n kop staat. Speciaal voor de jubileumeditie van de Gulpener Bierfeesten komt Tonka met een spectaculaire act.

Podium Dorpsstraat

Wir sind Spitze ( www.wirsindspitze.nl )

Deze Zuid-Limburgse ‘party-après-ski’-band gaat als een wervelwind over het podium met ‘die Populairsten Polka’s, die Schönsten Schlager, die Rassigsten Rocker und die Blödesten Ballermann-Hits’. Verdere toelichting overbodig, toch?

Podium Looiersplein

Soulfull ( www.soulfull.nl )

De 9 mans formatie speelt voornamelijk soulmuziek uit de zeventiger en tachtiger jaren. Deze wordt aangevuld met allerlei discoklassiekers van o.a. Kool and the Gang, Tavares en Rose Royse.

In café ’t Brouwerswapen treedt tijdens de Bierfeesten op zaterdagavond traditiegetrouw Talking Loud op en in de andere cafés verzorgen bekende dj’s de muziek. De jeugd kan in Galouppe terecht voor Yasca.

Reacties

Sign In or Register to comment.